Svatební blog

Svatební inspirace pod jednou střechou. Najdete zde spoustu tipů a rad jak vylepšit Váš svatební den. Nenechte Vaše hosty nudit.

Nenechte Vaše hosty nudit.

kvíz pro svatebčany

Svatební hry

Ty nejlepší svatební hry pod jednou střechou. Nenechte Vaše hosty, aby se nudili během svatebního dne. Zde najdete mnoho svatební inspirace.

svatebni tanec

Písně na svatbu

Jedním z nejdůležitějších prvků, je hudba. Hudba je univerzálním jazykem, který dokáže vyjádřit to, co slova nedokážou. Hudba spojuje lidi, vyvolává emoce a vytváří nezapomenutelnou atmosféru.

Svatební písničky

Kapela nebo DJ ?

Jedním z nejdůležitějších prvků, je hudba. Hudba je univerzálním jazykem, který dokáže vyjádřit to, co slova nedokážou. Hudba spojuje lidi, vyvolává emoce a vytváří nezapomenutelnou atmosféru.

zdrava obuv na svatbu

Svatební boty

Určitě se ptáte proč Dj by měl psát něco o botách. Jako Dj trávím celé dny na svatbách a převážně stojím a chodím během celého dne. Tudíž je pro mě velmi důležité jak se cítí moje nohy.

statek slatina

6 tipů na výběr svatebního místa

Poradím Vám na co si dát pozor při výběru svatebního místa. Je důležité jak místo vypadá, ale věřte , že jsou i jiné pohledy na to co je důležité. Nezapomeňte na tyto důležité věci.

noční klid na svatbě jak předejít brzkému konci

Noční klid na svatbě ?

Určitě nechcete aby Vaše svatba skončila před 22 hod ? jak se tomu vyhnout a na co si dát pozor ? Poradím Vám a rád pomohu jak to udělat.

novomanzelsky tanec

10 tipů na český první tanec

Rád bych poradil a napsal tipy na české první tance. Setkal jsem se spousty lidmi, kteří nevědí a radši vyberou zahraniční píseň. Přitom máme spousty krásných českých písní, který vyjádří i českým jazykem Váš první tanec.

svatebni proslov

Jak vybrat svatebního Dje ?

Hodně lidí podceňuje výběr svatebního Dje. Není to klasický párty dj v klubu. V čem je tedy opravdový rozdíl ? ajak vybrat toho správného Dje, který bude i uměnit moderovat? přečtete si typy nebo koukněte na video